Στρώματα ανατομικά

Ανατομικό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια

Η επταζωνική (7 ζώνες) στήριξη των ανεξάρτητων ελατηρίων σε θήκες (pocket springs) στηρίζουν την σπονδυλική στήλη ανατομικά και προσφέρουν έναν ξεκούραστο ύπνο.

Το πιστοποιημένο αντιβακτηριακό ύφασμα διασφαλίζει τα υψηλά standards υγιεινής και είναι απόλυτα φιλικό προς το δέρμα.

Το SPECIAL ERGONOMIC FOAM υλικό δημιουργεί μία ελαστική και μαλακή αίσθηση, με τις μικροκυψέλες του να αναζωογονούν το σώμα σε κάθε άγγιγμα.

Όλες αυτές οι πρώτες ύλες συνδυάζονται τόσο αρμονικά στον τρόπο κατασκευής, που το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.
Ανατομικό στρώμα με πιστοποιημένα οικολογικά υλικά από τον όμιλο Lenzing και την εταιρία Eco Vero.

Ένα εξαιρετικής κατασκευής στρώμα ύπνου με υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία φέρουν την επίσημη οικολογική πιστοποίηση από τον όμιλο Lenzing και την εταιρία Eco Vero, στην Ιταλία.

Με 260 ανά τετραγωνικό μέτρο ανεξάρτητα pocket spring ελατήρια σε θήκες, περιμετρική στήριξη κι ενισχυμένο ελαστικό αφρώδες υλικό, υποστηρίζει ιδανικά το σώμα για έναν ξεκούραστο, αναζωογονητικό ύπνο.

Το οικολογικό φίλτρο μόνωσης των ελατηρίων από ψημένα ανακυκλώσιμα υλικά, σε συνδυασμό με το ύφασμα από πιστοποιημένη οικολογική βισκόζη, επιλέγονται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς η πρώτη ύλη διαλέγεται με υπευθυνότητα από ξύλο ειδικών δασικών εκτάσεων, ενώ κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της διασφαλίζεται η μειωμένη κατανάλωση νερού κατά 50%.

Η υψηλή τεχνογνωσία, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και η οικολογική μας συνείδηση προσφέρουν ένα υψηλής αισθητικής στρώμα για καλύτερο ύπνο, για ένα καλύτερο μέλλον.
Ανατομικό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια

Η επταζωνική (7 ζώνες) στήριξη των pocket ελατηρίων, βοηθούν την σπονδυλική σας στήλη να διατηρεί τη φυσική της κλίση και να ξεκουράζεται το σώμα.

Το πλεκτό ύφασμα με επεξεργασία από τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού της Αλόης, εξασφαλίζει υψηλά standards υγιεινής και είναι απόλυτα φιλικό προς τον οργανισμό και το δέρμα.

Τα ειδικά, αφρώδη υλικά μεγάλης αντοχής αναδεικνύουν την ανατομικότητα του στρώματος, χαρίζοντάς σας ένα στρώμα μαλακό αλλά και ταυτόχρονα σταθερό για ποιοτικές ώρες ξεκούρασης.
Ανατομικό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια

Η ανατομική στήριξη που προσφέρουν τα pocket ελατήρια, σε συνδυασμό με τη διασφάλιση της υγιεινής που παρέχει το αντιβακτηριακό ύφασμα από 100% VISCOSE, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Τα βαθιά γαζιά στο καπιτονέ δίνουν την μαλακή και απαλή αίσθηση του αγκαλιάσματος στο σώμα, αποκαλύπτοντας την πραγματική σημασία του καλού ύπνου.

Η απαράμιλλη αίσθηση πολυτέλειας και φρεσκάδας θα σας κάνει να θέλετε να περνάτε όλο και περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι σας.
Ανατομικό στρώμα με Memory Visco Elastic

Τα ανεξάρτητα ελατήρια επταζωνικής (7 ζώνες) στήριξης, ρυθμίζουν την κατανομή του σωματικού βάρους και παρέχουν ενισχυμένη στήριξη εκεί που χρειάζεται.

Η επένδυση του στρώματος με πλεκτό υποαλλεργικό ύφασμα με επεξεργασία από τις φυτικές ιδιότητες του φυτού της Αλόης, εξασφαλίζει υψηλά standards υγιεινής και είναι απόλυτα φιλικό προς τον οργανισμό και το δέρμα.

Τα μοναδικής ποιότητας αφρώδη υλικά αλλά και το Memory Visco Elastic, αγκαλιάζουν απαλά το σώμα και προσαρμόζονται στις αυθόρμητες κινήσεις του κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Χαρίστε στο σώμα σας την ξεκούραση και ευεξία που του αξίζει.
Ανατομικό στρώμα διπλής όψεως, με αίσθηση ενσωματωμένου ανωστρώματος.

Ο ευρωπαϊκών προδιαγραφών τρόπος ραφής του καπιτονέ, το 100% ύφασμα από VISCOSE, σε συνδυασμό με την επταζωνική (7 ζώνες) στήριξη των ανεξάρτητων ελατηρίων, προσφέρουν το ιδανικό στρώμα.

Η σύνθεσή του προσφέρεται στο να αγκαλιάζει διακριτικά το σώμα, κρατώντας το σε άριστη στάση καθ’όλη τη διάρκεια του ύπνου, δίνοντας την αίσθηση ότι κοιμάστε στα πούπουλα.

Η κατασκευή του απαιτεί υψηλή τεχνογνωσία, έμφαση στη λεπτομέρεια, προσεγμένες πρώτες ύλες και πολύ μεράκι, εξασφαλίζοντας την αίσθηση και την ποιότητα ενός χειροποίητου στρώματος.